18feb19:3021:15Mannenkoor Soli Deo Gloria zingt in de Grote kerk te TholenGrote kerk, Tholen

Gegevens van het concert

Mery Chips concert in de Grote kerk van TholenOp D.V. zaterdagavond 18 februari 2023 wordt er een concert gehouden met Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk in de Grote kerk te Tholen.

Aanvang en toegang concert Mannenkoor Soli Deo Gloria

De aanvang van het concert met Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk is 19:30 uur. De toegangsprijs is €12,50 voor een volwassene. Kinderen betalen €2,50 entree. Een gezinskaart voor minimaal 2 volwassenen en twee kinderen is in de voorverkoop €25,00. De opbrengst tijdens dit concert is bestemd voor Mercy Ships. De missie van deze organisatie is ; Medische zorg voor ieder mens !

BESTEL NU TOEGANGSKAARTEN

U bent van harte welkom om dit concert bij te wonen in de Grote kerk op het Kerkplein 1 te Tholen.

Medewerkenden concert Mannenkoor Soli Deo Gloria

Tijdens het concert wordt medewerking verleend door Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk onder leiding van Jaap Kramer. Tenira Sturm is de soliste. Joost van Belzen zal de begeleiding verzorgen op het orgel en piano. Mark Westdorp bespeelt de contrabas en de gitaar. Jan-Willem Westdorp bespeelt de percussie.

Over Mercy Ships

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. En elke dag, met elke operatie, elke patiënt, brengen we die droom in vervulling.

Ziekenhuisschepen

Op dit moment hebben ze twee ziekenhuisschepen in de vaart – de Africa Mercy en de Global Mercy, het grootste particuliere varende ziekenhuis ter wereld. Beide schepen zijn speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen. Ondanks dat er zoveel vrijwilligers zijn die alles voor een tijd achterlaten om aan boord van één van de schepen belangeloos hun werk te doen zijn er heel veel financiële middelen nodig om dit werk te kunnen blijven doen. Vandaar ons voornemen om middels een mooi concert een bijdrage hier aan te kunnen leveren.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:15(GMT+01:00)

Organisator

Johan Bogert

U kunt contact opnemen per e-mail op: jbogert@solcon.nl