Online tickets verkopen

RefoConcert.NL  is in principe gratis voor de organisator. De klant betaalt reserveringskosten en transactiekosten.

     

  Veilig online betalen

Klanten kunnen online hun kaartjes kopen en betalen via iDeal, creditcard, mistercash (België), giropay of Sofort (Duitsland). Nadat de betaling is voltooid, worden de e-tickets automatisch naar hen opgestuurd.

 Alle gegevens. Overal.

Als organisator wil je overzicht hebben. Tijdens de planning van een evenement, maar ook tijdens het evenement zelf. RefoTickets.NL werkt perfect op telefoons en tablets.

 Uw evenement, uw geld

Het geld van de verkochte kaartjes komt tijdelijk op de rekening van RefoTickets.NL. Na het concert kunt u het geld over laten boeken naar uw eigen rekeningnummer.

 Technische eenvoud

U hoeft geen techneut te zijn om een professionele betaaloplossing aan te bieden op uw eigen website. Plak gewoon de code die uw van RefoTicket.NL krijgt, net als bij een YouTube-filmpje.

 Mag ik uw kaartje zien?

Kaartjes verkopen is één ding, kaartjes controleren is wat anders. Bij TicketJames kunt u toegangskaarten superhandig controleren, op de manier die u wilt: automatisch via streepjescode, QR code en webcam, of handmatig via een lijst.

 Transparant

Hoeveel kaarten zijn er verkocht? Hoeveel procent van de bezoekers van vanavond is al binnen? Hoeveel geld is er binnengekomen? RefoTicket.NL geeft helderheid. Simpel en transparant.