Verkoop e-tickets

Online tickets verkopen

Refoconcert is gratis voor de organisator of bezoeker van het concert of evenement. De organisator bepaald of de organisator of bezoeker € 1,25 transactiekosten per bestelling betaald.

    Gratis aanmelden Meer informatie

Refoconcert is de website voor verkoop van al uw toegangsbewijzen. U hebt geen specifieke kennis nodig om toegangskaarten naar uw bezoekers te versturen dat gaat na betaling volledig automatisch. Als mensen uw toegangskaartje hebben besteld ontvangen zij automatisch het toegangsbewijs. Bij ons bent u aan het juiste adres om dit allemaal tot in de puntjes te verzorgen.

Wij berekenen per transactie een bedrag van € 1,25 kosten. U mag zelf kiezen of we dit doorberekenen aan de koper of aan u als organisator. Stel iemand koopt 10 kaartjes dan berekenen wij eenmalig € 1,25 totaal, dus niet per ticket.

Met een paar minuten maakt u uw concert of event aan en kunnen de bezoekers hun toegangskaarten kopen. Vanwege het eenvoudige systeem is het voor iedereen te gebruiken. Wij werken meer een eenvoudige software die voor iedereen te begrijpen is. Meldt uw christelijk concert of event aan bij refoconcert.nl  is en de rest gaat vanzelf. Wij ontzorgen u met de verkoop van toegangskaarten: U doet waar u goed in bent namelijk het organiseren van uw concert of event. Bij gratis tickets berekenen wij geen kosten.

Bij de opgave geeft u aan hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. Zijn alle kaarten verkocht geeft het systeem aan volgeboekt en kunnen er geen kaarten meer worden verkocht.

Wilt u hulp bij het aanmelden van uw concert? Stuur dan een e-mail naar info@refoconcert.nl of bel en wij gaan dan samen met u het concert of event aanmelden.

  Veilig online betalen

Klanten kunnen online hun kaartjes kopen en betalen via iDeal, Peypal of Creditcard.  Nadat de betaling is voltooid, worden de e-tickets automatisch per e-mail verstuurd. De koper kan eenvoudig het PDF document printen, of op het scherm van een smartphone worden geopend.

 Alle gegevens. Overal.

Als organisator wil je overzicht hebben. Tijdens de planning van een concert of evenement, maar ook tijdens het concert zelf. Refoconcert werkt perfect op telefoons en tablets (Android en iOS) ook ontvangt u periodiek en voor aanvang van het concert of event de gegevens per e-mail.

 Uw evenement, uw geld

Het geld van de verkochte kaartjes komt tijdelijk op de rekening van de partij die de transacties voor ons verwerken. Na het concert kunt u het geld over laten boeken naar uw eigen rekeningnummer.

 Technische eenvoud

U hoeft geen techneut te zijn om een professionele betaaloplossing aan te bieden op uw eigen website. U ontvangt van ons een rechtstreekse link waarmee u kunt doorverwijzen op uw website.

 Mag ik uw kaartje zien?

Kaartjes verkopen is één ding, kaartjes controleren is wat anders. Bij kunt u bezoekers snel afvinken op uw de aanmeldt lijst of scannen via de gratis app voor uw mobiele telefoon. Elk ticket is maar één keer geldig.

 Transparant

Hoeveel kaarten zijn er verkocht? Hoeveel procent van de bezoekers van vanavond is al binnen? Hoeveel geld is er binnengekomen? Refoconcert geeft helderheid. Simpel en transparant.

Hulp bij aanmelden

Wilt u hulp bij aanmelden van uw christelijk concert of evenement. Neem contact met ons op via: info@refoconcert.nl of bel naar: 06-39433405

      Gratis aanmelden Meer informatie