Verkoop e-tickets

Online tickets verkopen

Refoconcert  is in principe gratis voor de bezoeker van uw concert of evenement. De organisator betaalt hiervoor lage kosten per ticket.

    Gratis aanmelden Meer informatie

  Veilig online betalen

Klanten kunnen online hun kaartjes kopen en betalen via iDeal.  Bancontact of Sofort (Duitsland) hiervoor kan vooraf contact opgenomen worden met Refoconcert om de mogelijkheden te bespreken. Nadat de betaling is voltooid, worden de e-tickets automatisch naar hen opgestuurd.

 Alle gegevens. Overal.

Als organisator wil je overzicht hebben. Tijdens de planning van een evenement, maar ook tijdens het evenement zelf. Refoconcert werkt perfect op telefoons en tablets (Android en iOS.

 Uw evenement, uw geld

Het geld van de verkochte kaartjes komt tijdelijk op de rekening van de partij die de transacties voor ons verwerken. Na het concert kunt u het geld over laten boeken naar uw eigen rekeningnummer.

 Technische eenvoud

U hoeft geen techneut te zijn om een professionele betaaloplossing aan te bieden op uw eigen website. Plak gewoon de code die uw van Refoconcert krijgt, net als bij een YouTube-filmpje.

 Mag ik uw kaartje zien?

Kaartjes verkopen is één ding, kaartjes controleren is wat anders. Bij Refoconcert kunt u toegangskaarten superhandig controleren, op de manier die u wilt: via de scanapp voor smartphones en tablets op Android of iOS, via de computer of handmatig via een lijst.

 Transparant

Hoeveel kaarten zijn er verkocht? Hoeveel procent van de bezoekers van vanavond is al binnen? Hoeveel geld is er binnengekomen? Refoconcert geeft helderheid. Simpel en transparant.

      Gratis aanmelden Meer informatie