Hoe werkt het?

Gratis aanmelden  Meer informatie

Online kaartverkoop opzetten

U regelt het concert of evenement, wij zorgen voor de tickets.

 

Refoconcert gelooft in eenvoud. In één ding doen, en dat ding heel goed doen. U regelt het concert of evenement en alles wat daarbij komt kijken. Wij zorgen dat de kaartverkoop vlekkeloos gaat, en doen dat voor scherpe transactie kosten per transactie die wij aan de bezoeker of organisator berekenen.

Voor de organisator zijn er geen kosten.. De bezoeker of organisator van het concert of evenement betaalt voor betaalde concerten transactiekosten a € 1,25 per bestelling. De organisator kan bij aanmelden van het concert kiezen wie de transactiekosten betaald. Gratis concerten zijn ook echt gratis en hiervoor betaalt u geen transactiekosten. Refoconcert regelt daarvoor de online betaling, telefonische klantenservice en bereikbaarheid per e-mail.

Na het evenement of concert ontvangt u een samenvatting van het aantal verkochte tickets en het uitstaande tegoed. Binnen 10 werkdagen na het evenement maakt Refoconcert het bedrag over, met inhouding van de servicekosten.

Eenvoudig online betalen

Maak het uw doelgroep heel gemakkelijk om tickets te bestellen via uw eigen website: plak gewoon de URL van uw concert op uw Sociaal Media of website om kaarten te bestellen.

Nadat de klant online heeft betaald heeft via iDEAL, Peypal of Creditcard, worden de e-tickets automatisch verstuurd per e-mail.

Als één van uw klanten niet kan betalen via internet, of als uw om een andere reden handmatig tickets wil opsturen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Kaartjes controleren was nog nooit zo gemakkelijk

Gebruik de gratis scan app om de tickets te controleren.

Honderden bezoekers bij de ingang controleren? Geen probleem! Door de tickets te scannen met de scan app, controleert u uw kaarten in een seconde.

De scan app geeft nu aan of het kaartje geldig is.

 

Hebt u zelf geen smartphone of tablet? Dan kunt u ook tickets controleren door handmatig te controleren op een handmatige lijst die wij voor aanvang van het concert bij u aanleveren.

Gratis aanmelden Meer informatie