Hoe werkt het?

Gratis aanmelden  Meer informatie

Online kaartverkoop opzetten

U regelt het concert of evenement, wij zorgen voor de tickets.

Refoconcert gelooft in eenvoud. In één ding doen, en dat ding heel goed doen. U regelt het evenement en alles wat daarbij komt kijken. Wij zorgen dat de kaartverkoop vlekkeloos gaat, en doen dat tegen een helder en voordelig tarief.

Voor de bezoekers zijn er geen kosten. De organisator van het concert of evenement betaalt vaste lage servicekosten per kaartje. Refoconcert regelt daarvoor de online betaling, telefonische klantenservice en bereikbaarheid per e-mail.

Na het evenement of concert ontvangt u een samenvatting van het aantal verkochte tickets en het uitstaande tegoed. Binnen 7 dagen na het evenement maakt Refoconcert het bedrag over, met inhouding van de servicekosten.

Eenvoudig online betalen

Maak het uw doelgroep heel gemakkelijk om tickets te bestellen via uw eigen website: plak gewoon de URL van uw ticketshop in een Iframe en wij regelen de rest.

Nadat de klant online heeft betaald, worden de e-tickets automatisch verstuurd.

Als één van uw klanten niet kan betalen via internet, of als uw om een andere reden handmatig tickets wil opsturen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

 

Kaartjes controleren was nog nooit zo gemakkelijk

Gebruik de gratis scanapp of een barcode-scanner (te leen bij ons) om de tickets te controleren.

Honderden bezoekers bij de ingang controleren? Geen probleem! Door de tickets te scannen met de scanapp of een barcodescanner, controleert u uw kaarten in een seconde.

Wordt het scherm groen: een geldig kaartje.
Rood: Het kaartje is niet geldig. De reden wordt nu weergegeven.

Hebt u zelf geen scanapp of barcode scanner? Dan kunt u ook gewoon de ticketnummers intypen. U kunt ook heel voordelig een barcodescanner bij ons huren.

Wilt u liever op de ouderwetse manier kaarten controleren? Dat kan ook. Wij kunnen een lijst hiervoor aanleveren in Excel.

Gratis aanmelden Meer informatie