Online kaartverkoop opzetten

U regelt het evenement, wij zorgen voor de tickets.

RefoConcert.NL gelooft in eenvoud. In één ding doen, en dat ding heel goed doen. U regelt het evenement en alles wat daarbij komt kijken. Wij zorgen dat de kaartverkoop vlekkeloos gaat, en doen dat tegen een helder en voordelig tarief.

Voor u, als organisator, zijn er geen kosten. De afnemer van het kaartje betaalt vaste lage servicekosten per kaartje. RefoConcert.NL regelt daarvoor de online betaling, telefonische klantenservice en bereikbaarheid per e-mail.

Na het evenement of concert ontvangt u een samenvatting van het aantal verkochte tickets en het uitstaande tegoed. De dag na het evenement maakt RefoConcert.NL het bedrag over, met inhouding van de servicekosten.

Bij gratis evenementen betaalt u als organisator voor het gebruik van RefoConcert.NL een vast laag bedrag per gereserveerd ticket. De afnemer van het ticket betaalt dan niets.

Eenvoudig online betalen

Maak het uw doelgroep heel gemakkelijk om tickets te bestellen: plak gewoon de HTML-code van het bestelformulier op uw eigen website, wij regelen de rest.

Nadat de klant online heeft betaald, worden de e-tickets automatisch verstuurd en krijgt u als organisator een berichtje.

Als één van uw klanten niet kan betalen via internet, of als uw om een andere reden handmatig tickets wil opsturen, dan kan dat natuurlijk ook. Markeer de bestelling handmatig als ‘betaald’, of krijg automatisch een herinnering bij de kassa.

 

Kaartjes controleren was nog nooit zo gemakkelijk

Gebruik een barcode-scanner (te leen bij ons) om de tickets te controleren.

Honderden bezoekers bij de ingang controleren? Geen probleem! Door de ticket te scannen met een barcodescanner, controleer uw kaarten in een seconde.

Wordt het scherm groen: een geldig kaartje.
Oranje: deze persoon heeft nog niet betaald.

Hebt u zelf geen barcode scanner? Dan kunt u ook gewoon de ticketnummers intypen. U kunt ook heel voordelig een barcodescanner bij ons huren.

Een andere geweldige mogelijkheid om tickets te scannen, is de QR-code op de ticket te scannen met uw webcam. Gebruik een computer met webcam en houd het kaartje voor de webcam. Bliep: kaartje gescand. Werkt op iedere computer of laptop met webcam.

Wilt u liever op de ouderwetse manier kaarten controleren? Dat kan ook: download de bezoekerslijst als excel-document.