15aug19:30Instrumentaal Refomuziek concert in de Dorpskerk te NunspeetDorpskerk, Nunspeet

Gegevens van het concert

Instrumentaal Refomuziek concert in de Dorpskerk te Nunspeet v3Op D.V. donderdagavond 15 augustus 2024 wordt er een instrumentaal Refomuziek concert gehouden in de Dorpskerk te Nunspeet.

Aanvang en toegang van het Instrumentaal Refomuziek concert

De aanvang van het Instrumentaal Refomuziek concert is 19:30 uur en de deuren van de kerk gaan om 19:00 uur open. De reguliere toegangsprijzen zijn € 10,00 voor een volwassene en kinderen tot en met 12 jaar €5,00 per kind. Er worden ook gezinskaarten verkocht bestemd voor 2 volwassenen en kinderen tot en met 18 jaar voor € 30,00. Voor meer informatie over toegangskaarten in de voorverkoop ga dan naar:

Daarnaast kunt u ook vriend van Refomuziek worden. Wanneer u vriend van Refomuziek bent ontvangt u altijd korting tijdens Refomuziek concerten en soms ontvangt u ook korting op concerten waar Refomuziek afspraken mee heeft gemaakt. Daarnaast geeft het lidmaatschap nog vele andere voordelen. Meldt u nu aan als Vriend of kijk voor meer informatie op www.refomuziek.nl/vriend. U kunt als vriend van Refomuziek uw toegangskaarten bestellen via: https://www.koopjekaartje.nl/events?id=255.

Tijdens de avond zal er een collecte worden gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Hulp vervolgde Christenen. Er zal een divers en uniek programma ten gehoren worden gebracht.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit instrumentaal Refomuziek concert in de Hervormde Dorpskerk op de Dorpsstraat 72 te Nunspeet.

Medewerkenden Instrumentaal Refomuziek concert

Tijdens het instrumentaal Refomuziek concert wordt medewerking verleend door André Knevel en Martin Weststrate die het orgel en de piano zullen bespelen. Liselotte Rokyta bespeelt de panfluit. De spreker tijdens deze avond is Jonathan Hoekstra namens de stichting Hulp Vervolgde Christenen.

Meer

Tijd

(Donderdag) 19:30(GMT+02:00)

Organisator

Refomuziek

Refomuziek