12okt19:30Grote kerk te Elburg Refomuziek koorconcertGrote kerk, Elburg

Gegevens van het concert

Refomuziek koorconcert te Elburg in de Grote kerkOp D.V. zaterdagavond 12 oktober 2024 wordt er een Refomuziek koorconcert te Elburg in de Grote kerk gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de ZGG.

Aanvang en toegang Refomuziek koorconcert te Elburg

De aanvang van het Refomuziek koorconcert te Elburg is 19:30 uur. De toegangsprijs is € 10,00 voor een volwassene en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Een gezinskaart voor ouders inclusief alle kinderen tot en met 18 jaar kost € 30,00 per gezin.

Steun Refomuziek en wordt vriend van Refomuziek en ontvang naast een aantal andere voordelen ook korting op uw toegangskaarten. Kijk voor meer informatie over vriend van Refomuziek op www.refomuziek.nl/vriend. U kunt als vriend van Refomuziek uw toegangskaarten bestellen via: https://www.koopjekaartje.nl/events?id=261.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de ZGG (Zending Gereformeerde Gemeente)

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit Refomuziek koorconcert in de Grote kerk Zuiderkerkstraat 1 te Elburg.

Medewerkenden Refomuziek koorconcert te Elburg

Tijdens het Refomuziek koorconcert te Elburg wordt er medewerking verleend door het Hollands Jongerenkoor onder leiding van Peter Wildeman. Daarnaast wordt er medewerking verleend door Mannenkoor Harpe Davids onder leiding van Koos Tillema. De piano wordt bespeelt door Rens de Winter en Wilhelm Groenendijk bespeelt de trompet. Jaap Kramer en Harm-Jan van der Sluis bespelen het orgel.

 

Meer

Tijd

(Zaterdag) 19:30(GMT+02:00)

Organisator

Refomuziek

Refomuziek