Tarieven

Overweegt u ook om e-tickets te verkopen voor uw (online) concert via Refoconcert?

Er zijn tal van voordelen aan het verkopen van e-tickets via Refoconcert in plaats van andere partijen die online e-tickets verkopen. Deze voordelen zijn:

 • Uw e-tickets worden verkocht via de bekende websites en sociaal media van Refomuziek en Refoconcert en hier ook gepromoot.
 • De handelingen die benodigd zijn om een tickets te verkopen worden uitgevoerd door Refoconcert. U kunt hier denken aan de transacties, plaatsen en opmaken.
 • Naast e-tickets voor concerten te bezoeken is het ook mogelijk om e-tickets te verkopen voor uw eigen livestream.
 • U kunt eenvoudig toegangscontrole in de gaten houden met de scan-app.
 • Met een persoonlijke link kunt u ook toegangskaarten verkopen op uw eigen website, Facebook of Twitter pagina.
 • Inzicht in uw verkopen en aanwezige bezoekers.
 • Refoconcert helpt de bezoekers met hun vragen over de kaartverkoop.
 • 24 uur per dag toegangskaarten bestellen en ondersteuning bij uw activiteiten door Refoconcert. Op zondag zijn wij gesloten en voeren wij geen werkzaamheden uit voor concerten of evenementen op zondag.
 • Wij verzorgen indien gewenst extra correspondentie naar de bezoekers van uw concert of evenement voordat het event begint. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Wij berekenen per transactie een bedrag van € 1,25 kosten. U bepaald zelf of deze kosten voor de rekening mogen komen van de koper of organisator. Stel iemand koopt 10 kaartjes dan berekenen wij eenmalig € 1,25 totaal, dus niet per ticket. Bij gratis tickets berekenen wij geen kosten.

Gratis aanmelden

Beheren jullie het ticketsysteem zelf?

Nee, we werken voor het beheer en de mogelijkheden van ons ticketsysteem samen met onze partner Koopjekaartje.nl. De voorwaarden en privacy verklaring die Koopjekaartje.nl hanteert zijn dus op deze dienstverlening van toepassing om toegangskaarten aan te kunnen bieden.

Waarom bieden jullie deze service aan als het ook via Koopjekaartje.nl kan?

Naast de verkoop van alleen de e-tickets bieden wij daarnaast ook nog aanvullende service.Zoals:

 • Verkoop via ons platform van onze websites Refomuziek en Refoconcert met veel geïnteresseerden.
 • Wij melden uw concert aan en ontzorgen u in de aanmelding.
 • Wij bieden ondersteuning met de verkoop en controle van e-tickets voor en tijdens uw concert of evenement voor u als organisator of bezoeker.
 • Wij bieden voor online concerten unieke links aan voor iedere gebruiker met een e-ticket, en controleren misbruik bij livestreams via onze website.
 • Kunnen u helpen met opstellen en verzenden van goede e-mails voor aanvang van uw concert of evenement naar uw bezoekers.

Wat zijn de voorwaarden van Koopjekaartje.nl?

De voorwaarden van Koopjekaartje vindt je op de onderstaande pagina.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Koopjekaartje.nl

Refoconcert is niet aansprakelijk betreft deze algemene voorwaarden of het geldende privacystatement. Wij zijn enkel een tussenpartij.

Wat is eigenlijk een ticketservice?

Een ticketservice is een dienst voor een organisator van een concert of evenement. Voor jou als organisator van een christelijke concert of evenement verzorgt de ticketservice dan o.a. de online betaling, het aanmaken en versturen van e-tickets, de toegangscontrole en de hele administratie.

Hoe controleer ik een verkocht ticket bij de ingang?

Je kunt de tickets scannen met onze Scan App of bezoekers controleren op basis van een handmatig lijst.

Met behulp van een barcodescanner scan je de streepjescode van een ticket waarna direct een melding verschijnt of het ticket geldig is. Gelijktijdig wordt het ticket ongelding gemaakt en kan er geen tweede keer toegang worden verkregen.

Wanneer vindt de uitbetaling van de verkochte tickets plaats?

Dit gebeurd binnen 7 a 10 werkdagen na het evenement. Onze betalingsprovider betaalt ons binnen 7 werkdagen na het evenement uit. Daarna maken wij het bedrag zo spoedig mogelijk over naar uw rekeningnummer.